BIST 1.480

Zorlu Vakfı’ndan Eğitime Destek

29.09.2020

Denizli Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zorlu Vakfı arasında imzalanan protokolle Acıpayam İlçesi Yolçatı Mahallesinde bulunan ve Mehmet Zorlu Vakfı’na ait 3 adet prefabrik bina eğitim-öğretimde kullanılmak üzere süresiz olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na devredildi.

Zorlu Vakfı’ndan Eğitime Destek

Acıpayam’a bağlı Yolçatı Mahallesinde bulunan okulun kullanılamaz halde oluşuyla birlikte ortaya çıkan okul ihtiyacı Zorlu Holding bünyesindeki Zorlu Enerji’nin bölgede bulunan 3 prefabrik binayı Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlamasıyla giderildi.

Mehmet Zorlu Vakfı’na teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Bizler eğitimciyiz. Eğitimci bir hamuru alıp ona şekil verendir. Bugün geleceğimize şekil vermemizde büyük katkıları olan başta hayırseverimiz Ahmet Nazif Zorlu Bey’in şahsına, Mehmet Zorlu Vakfı’na içtenlikle teşekkür ediyorum.” dedi.

Binanın en çok ihtiyaç duyulan noktaya yapıldığına değinen Vali Ali Fuat Atik “Hayırseverimiz Sayın Ahmet Nazif Zorlu Bey’e eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.