Sporcular Temizlik Yaptı, Fotoğraf Tutkunları Yarıştı

27.09.2020

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü tarafından düzenlenen ve Beyşehir Belediye ile Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi tarafından da desteklenen “En güzeli, en temiz Beyşehir” sloganıyla düzenlenen ödüllü fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Yarışma kapsamında iki saat süre içerisinde en iyi fotoğrafı çekerek yarışmaya dahil olan katılımcılar, göl kıyılarında Aşk Adası’nda başlayan ve Öğretmenevi istikametine doğru devam eden sahilde göl üzerinde kanolarıyla gönüllü olarak temizlik yapan Beyşehir Su Sporları Kulübü mensubu Temiz Su Grubu’ndan sporcuların mesaisini ölümsüzleştirmeye çalıştı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yaptığı açıklamada, sosyal medya üzerinden düzenledikleri yarışmanın içerisinde 2 saat süre vererek farklı bir yarışma formatı daha oluşturduklarını belirterek, bu süre içerisindeki yarışmaya 100’e yakın fotoğraf gönderen çok sayıda fotoğraf tutkununun iştirak ettiğini söyledi.