BIST 1.480

İZİKAD İş İnsanları Derneğini Ziyaret Etti

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin ve Genel Sekreter Mürvet Kocaaslan, Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD)’ni ziyaret etti.

İZİKAD İş İnsanları Derneğini Ziyaret Etti

Gerçekleşen ziyarete; EGİAD Başkanı Mustafa Aslan, Başkan Vekili Alp Avni Yelkenbiçer, Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Demirci , Özveri Yandaş Okay, EGİAD Genel Sekreteri Prof. Dr. Fatih Dalkılıç, EGİAD Basın Danışmanı Ebru Dön Keskin, EGİAD Melekleri İş Geliştirme ve İletişim Uzmanı Melisa İtmeç ev sahipliği yaptı.

İZİKAD Başkanı Betül Sezgin de, gerçekleştirdikleri kadın girişimcilik projelerini aktararak, EGİAD ile ortak kadın projelerinde buluşmayı arzu ettiklerini kaydetti.

Kadınların iş hayatında daha fazla yer almasının cinsiyet eşitliğinin sağlanmasına neden olacağını ifade eden Sezgin, “Oluşturulan projeler ülkemizin eksik kalan noktalarına katkı sunacağı gibi yeni alanlarda atılım yapılmasını sağlayacak. Her geçen yıl projeler daha da farklılaşarak güncel sorunlara çözüm önerisi getiriyor. Projeler ülke ekonomisini katma değer sağlayacak” dedi.