BIST 1.413

Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği’nden Boncuk Seni Bekler Projesi

23.09.2020

Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği, AB Sivil Düşün Programı tarafından desteklenen “Boncuk Seni Bekler” Projesi kapsamında Samsun ve Ordu İllerinde mamalık ve mama dağıtımı gerçekleştiriyor.

Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği’nden Boncuk Seni Bekler Projesi

Proje hakkında açıklama yapan Dernek Başkanı Tanju Subaşı, “Pandemi döneminde maalesef birçok sokak hayvanı kaderine terk edildi ya da hastalığa yol açtığı gerekçesi ile birçok evcil hayvan sahipleri tarafından sokağa atıldı. Bizlerde bu zorlu pandemi sürecinde minik dostlarımızı yalnız bırakmamak, onlara bir nebzede olsa fayda sağlayabilmek amacıyla Samsun ve Ordu İllerinde 100 ayrı noktaya mamalık yerleştirip, 1 ton mamanın dağıtımını gerçekleştirdik.

Proje kapsamında duyarlı vatandaşlarımızın derneğimize mama desteği de aralıksız devam ediyor. Amacımız süreklilik sağlayarak düzenli olarak minik dostlarımızın yanında olmak. Projemize mama desteğinde bulunmak isteyen duyarlı tüm vatandaşlarımızın derneğimize ait sosyal medya hesapları üzerinden bizlere ulaşmalarını rica ediyoruz.” dedi.