BIST 1.418

BUSİAD’dan Aktaş’a çevre raporu

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yeşil Bursa Çalışma Grubu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı üzerine görüşlerini bir dosya halinde sundu.

BUSİAD’dan Aktaş’a çevre raporu

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, Yeşil Bursa Çalışma Grubu’nun önerilerini içeren raporu sunarken, “Ülkenin ve Bursa’nın en köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olarak, hemşehrilik görevimiz çerçevesinde, değerli kurumunuzun bir paydaşı olarak, görüş ve tavsiyelerimizi tarafınıza sunmaktan mutluluk duymaktayız” dedi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’a sunulan rapor, genel konular, çevre,enerji, yer altı kaynakları ve geri dönüşüm, konut/sosyal ve yaşam alanları/SİT alanları, sanayi/teknoloji alanları, tarım alanları turizm alanları ile ulaşım lojistik başlıklarından oluşuyor.

Gerçekleşen ziyarete, BUİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi Veda Girgin Eroğlu, Yeşil Bursa Çalışma Grubu Koordinatörü Efsun Dindar ve BUSİAD Genel Koordinatörü Basri Tüfekçioğlu katıldı.