Kavuk Devir Teslim Töreni Geliri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne Bağışlandı

21.09.2020

Türk Tiyatrosu’nun güldürü geleneğinin nişanesi sayılan “Kavuk”, özel bir tören ve “Bir Baba Hamlet” oyununun gösterimiyle, Tiyatro Sanatçısı Rasim Öztekin’den Şevket Çoruh’a devredildi.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen özel gecenin bilet geliri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlandı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği elde edilen gelir ile; üniversitede Oyunculuk eğitimi alan öğrenciler için “Rasim Öztekin Tiyatro Öğrencilerini Destekleme Fonu” oluşturarak öğrencilere burs imkanı sunacak. Rasim Öztekin başta olmak üzere tiyatro sanatçılarıyla buluşmalar gerçekleştirerek bursiyerlerin sahne sanatları konusunda deneyim kazanmalarını sağlayacak.