BIST 1.480

Gaziler Günü törenle kutlandı

19.09.2020

Balıkesir’de 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı.

Gaziler Günü törenle kutlandı

Atatürk Anıtı’nda düzenlenen tören çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ali Hulusi Karakuz’un konuşma yaptığı tören daha sonra protokol ziyaretleriyle devam etti.

Atatürk Anıtında düzenlenen törene Vali Hasan Şıldak, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı ve Fikret Şahin, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ali Hulusi Karakuz, Balıkesir Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Haydar Filiz ile çok sayıda gazi katıldı.