BIST 1.414

TÜDER, Pankartla Erdoğan’dan Randevu İstedi

18.09.2020

Kamu ve üniversitelerden alacaklarını tahsil edemeyen ve mal varlıklarının bankalarda ipotekli olduğunu belirten Tüm Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği (TÜDER), sektörün yaşadığı sıkıntılara ilgili bakanlıklardan çözüm bulamayınca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a pankartla randevu talep etti. Dernek, Cumhurbaşkanlığı’na gidiş yönündeki köprüye pankart asarak sorunlarının konuşulması için randevu talep etti.

TÜDER, Pankartla Erdoğan’dan Randevu İstedi

Kamu ve üniversitelerden alacaklarını tahsil edemeyen ve mal varlıklarının bankalarda ipotekli olduğunu belirten tıbbi cihaz üreticileri, şimdi de alacaklarından yüzde 30 ile 60 arasında feragat etmesi endişesi ile karşı karşıya kaldı. Tüm Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği (TÜDER) Başkanı Mustafa Daşcı yaptığı açıklamada, feragat gerçekleşirse üretici ve  bayilerin faaliyetlerini sürdürmelerinin mümkün olmayacağını belirterek, son çareyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenmekte bulduklarını ifade etti.

Tüm Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği (TÜDER) Başkanı Mustafa Daşcı

Sektörde yaşanan sıkıntıları gündeme getirmek ve sorunlarına çözüm bulmak isteyen TÜDER, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek ve randevu almak için Ankara’da Cumhurbaşkanlığı geçiş yolu üzerinde bulunan TOBB Üniversitesi’nin bulunduğu yerdeki üst geçidin iki tarafına pankart astı.