“Degiad İnovasyon Merkezi” Hayata Geçiyor

Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) ile Habitat Derneği arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle, Denizli’deki toplulukları ve işletmeleri bir araya getirerek ülke ekonomisinin dijitalleşmesine odaklanan bir dizi eğitim, program ve atölye çalışmasının gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

DEGİAD’ın içerisinde yer alacak “DEGİAD İnovasyon Merkezi”nin bireylerin dijital becerilerini geliştirme konusunda aktif bir yer olması da amaçlanıyor. Aynı zamanda Habitat Derneği’nin dijital, finans ve girişimcilik alanındaki farklı eğitim içerikleri ile yenilikçi fikir üretiminin artışı ve sürdürülebilir iş modellerinin oluşturulması da merkezin gelecek planları arasında.