DOLAR 16,1920

Kaymakam Türköz Muhtarlarla Bir Araya Geldi

15.09.2020

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Şahin Yavuz’dan bilgi aldı. Dernek ziyareti sonrası Kaymakam Mehmet Türköz, Safranbolu Muhtarlar Derneğine üye köy ve mahalle muhtarları ile bir otelde bir araya geldi.

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu’da köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kaymakam Türköz, “Siz değerli muhtarlarımızla bundan sonra yaptığımız toplantılarla ve değişik vesilelerle sık sık bir araya geleceğiz. Muhtarlık Devletimiz ve vatandaşlarımız arasındaki köprü, en önemli kademedir. Tüm köy ve mahallelerimizi tek tek ziyaret edeceğiz. Bu vesile ile buradan önümüzde kutlayacağımız Muhtarlar Gününüzü tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonrası Dernek Başkanı Şahin Yavuz, Kaymakam Mehmet Türköz’e hediyelerini takdim etti.