“Bir çocuk değişir dünya değişir”

14.09.2020

Sen de Bir Çocuk Sevindir Derneği, yeni dönemde eğitim öğretimin başlayacağı okullara çanta ve kırtasiye yardımında bulundu.

Sen de Bir Çocuk Sevindir Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Çatalkaya Ceylan, 10 yıldır köy okullarındaki çocuklara ayakkabı, kırtasiye, kıyafet ve oyuncak ulaştırma çabasıyla çıktığı yolda geçtiğimiz yıl dernek kurduğunu belirtti. Türkiye’nin birçok ilinde bulunan köy okullarındaki çocuklara yeni ayakkabılar giydirip kırtasiye malzemesi desteğinde bulunarak ihtiyacı olan okullarda kütüphane kurma imkanı bulduklarını kaydeden Başkan Neslihan Çatalkaya Ceylan, “Amacımız çeşitli maddi imkansızlıklar yaşayan çocuklarımızın kaliteli eğitim almasını engellemeden okula daha mutlu gitmelerini sağlamak ve onların hayatında iyi bir anı bırakmak. Biliyoruz ki çocuklarımız geleceğimizdir. Bir çocuk değişir dünya değişir” dedi.