Evleri Yanan Aileye Yardımseverler Sahip Çıktı

13.09.2020

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde 5 Ağustos’ta klimanın patlaması sonucu evi küle dönen aileye Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yardım eli uzatıldı.

Yenişehir ilçesi Ferit Köşk Mahallesi’nde bir evde oturan 7 kişilik ailenin evi 5 Ağustos’ta çalışır durumda olan klimanın patlaması sonrası yandı. Olayda can kaybı yaşanmazken, ev küle döndü. Ev kullanılamaz hale gelirken aile fertlerinden biri Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ulaştı. Dernek Başkanı Şenay Çalışır, ailenin yardım talebini yerine getirmek için kolları sıvayarak evi kısa sürede dayayıp döşeyerek oturulur vaziyete getirdi.