DOLAR 16,1920

Bakan Kasapoğlu’ndan Dernek Başkanı’na Ziyaret

13.09.2020

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, uzun yıllardır Amiyotrofik Lateral Skleroz (ALS) hastalığıyla mücadele eden eski futbolcu ALS-MNH Derneği Başkanı İsmail Gökçek’e ziyarette bulundu.

Bakan Kasapoğlu’nun ALS-MNH Derneği Başkanı olan İsmail Gökçek’in evinde gerçekleştirdiği ziyarette, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da yer aldı.

Kasapoğlu, Gökçek’e, ALS hastalığı konusunda farkındalık oluşturma ve hastalara destek olma adına bir dizi hazırlığın yapıldığı müjdesini verdi. Bakan Kasapoğlu ayrıca, İsmail Gökçek’in makinaya bağlı bir şekilde yaşamını sürdürmesine rağmen gösterdiği gayret ve çabanın takdire şayan olduğunu belirterek, kendisini tebrik etti.

Gökçek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kasapoğlu’na dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardı.