“Darbeleri Unutmayacağız, Unutturmayacağız”

12.09.2020

15 Temmuz Milli İrade Derneği Başkanı Ali İnci, darbelere karşı her zaman devletin ve milletin yanında duracaklarını söyledi.

Dernek Başkanı İnci, 12 Eylül 1980 askeri darbesinin 40’ıncı yılı nedeniyle Erenler ilçesindeki Sakarya Park’ta düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’deki darbeleri unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını belirtti.

12 Eylül’de işkence altında ölenlere ve idam edilenlere Allah’tan rahmet dileyen İnci, o dönemde içerideki uşakların dışarıdaki efendilerinin emri doğrultusunda hareket ettiklerini ve maalesef kardeşin kardeşi kırdığını ifade etti.

15 Temmuz Milli İrade Derneği olarak darbelerin karşısında, devletin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olduklarına dikkati çeken İnci, darbelerin unutulmaması ve halkın bilinçlendirilmesi için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.