Necat Yardım Derneği 3 Okul İnşa Edecek

10.09.2020

Kuveyt merkezli Necat Yardım Derneği, Şanlıurfa’da 12 derslikli lise, sekizer derslikli birer ilkokul ve ortaokul ile 1 halı saha yapacak.

Şanılurfa Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, dünyanın farklı ülkelerinden yardım projeleri yürüten dernek ile Valilik arasında okulların yapımı için protokol imzalandı.

Vali Erin, imza töreninde yaptığı konuşmada, Necat Yardım Derneğiyle yaklaşık 3 yıldır birlikte çalıştıklarını ve Şanlıurfa’da çok güzel işlere imza attıklarını belirtti. Necat Yardım Derneği Başkanı İbrahim El Bedir ise amaçlarının hayırda yarışan bir toplum inşa etmek olduğunu ve bu hayır yarışında devletlerinin ve Kuveytli hayırseverlerin önde gelmek istediğini ifade etti.