Afrin Eğitim Fakültesi’nde Restorasyon

10.09.2020

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği arasında Afrin Eğitim Fakültesi Binası’nın tadilat ve restorasyonuna yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

GAÜN’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Afrin Eğitim Fakültesi binasının restorasyonuna yönelik iş birliği protokolü Rektör Prof. Dr. Ali Gür ve BİNAA Toplum Kalkınma Derneği Başkanı Ammar Alazmah tarafından imzalandı.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Rektör Gür, Gaziantep Üniversitesinin Suriye’de açtığı iyi bir eğitim sahasıyla öğrencilerin yaşam kalitelerini artırmak adına devletin imkanlarının seferber edildiğini belirtti.

Bölgedeki gönüllü sivil toplum kuruluşlarının da buna dahil edildiğini aktaran Gür, verilen destekle daha fazla öğrenciye hizmet sunacaklarını ifade etti.