Hayalet Ağ Temizliği

Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü Derneği, denizlerde av yasağının kalkmasıyla birlikte hayalet ağların denizlerde yarattığı tahribata dikkati çekmek amacıyla Göksu Rotary Kulübü ile 21. Deniz Temizliği etkinliğini Gürpınar Sahili’nde gerçekleştirdi.

Gürpınar açıklarında dalış yapan dalıcılar, balıkçıların çeşitli sebeplerle denize bıraktıkları ve su altında ekolojiye zarar veren hayalet ağları temizledi.

Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü Derneği Kurucu Başkanı ve dünya rekortmeni Cem Karabay ve beraberindeki dalıcılar suyun altında, üzerinde “Su altını korumak için hayalet ağları temizliyoruz” yazılı pankart ile dalış sonunda dev Türk bayrağı açtı.