Deniz Feneri Derneği “Giyim Mağazası” Açıldı

08.09.2020

Kastamonu’da Deniz Feneri Derneğince ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanabileceği “giyim mağazası” açıldı.

İhtiyaç sahiplerinin yılda iki kez daha önceden belirlenen sayıda istedikleri kıyafetleri seçerek ücretsiz bir şekilde temin edebilecekleri mağaza Deniz Feneri Derneği Kastamonu İl Temsilciliği binasında hizmet veriyor.

Deniz Feneri Derneği Genel Müdürü Fatih Şanal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye ‘de 10’uncu mağazanın açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek “Deniz Feneri Derneği olarak 25 yıldır “İşimiz Sadece İyilik” sloganıyla Türkiye ve mazlum coğrafyadaki insanlara ulaştıklarını ifade eden Şanal, “Giyim mağazaları konsepti, ihtiyaçlı ailelerin belli bir randevu sistemiyle çağırılarak tamamen kendi istek, arzu ve bedenlerine göre beğendikleri giysileri almaları üzerine kurgulanmıştır.” dedi.