Başkan Demir: “7’den 70’e herkese dokunan bir belediye olacağız”

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği tarafından düzenlenen buluşmada yönetim kurulu, üyeleri ve iş adamları ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, projelerle, eserlerle, faaliyetlerle, 7’den 70’e tüm insanın hayatına dokunan, ona katkı veren bir belediye inşa ettiklerini söyledi.

Çarşamba ilçesine yapılacak yatırımları anlatan Demir, “Samsun’un Yakakent’ten Terme’ye, İlkadım, Canik ve Asarcık’tan tüm ilçelerine kadar seçim döneminde söz verdiğimiz her bir projeyi hiçbirinden vazgeçmeksiniz hayata geçireceğiz. Şu an onun için çalışıyoruz. Tamamının hayata geçtiğine hep birlikte şahitlik edeceğiz” dedi.

Samsun için, 7/24 gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Genel Başkan Yardımcısı, milletvekilleri, belediye başkanları, teşkilatlarıyla birlikte tam bir senkronizasyonla, enerji birlikteliğiyle geleceğe emin adımlarla ilerlediklerini belirterek Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve yönetimine misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür etti.